”Kvintetten (Carin Lundin, Ronnie Gardiner, Klas Toresson, Mathias Algotsson, Hasse Larsson) inleder med Louis Armstrongs ”I´ve Got A Heart Full of Rhythm” från 1937, där Carins varma uttrycksfulla sångröst ackompanjeras av rytmiska trummor, glansfulla soloinslag från saxofon och kontrabas.

Publiken är med på noterna och hakar på med handklappningar!” ”Entusiastisk publik, stående ovationer, skanderande ”en gång till”, hyllande ungdomar runt en stolt Ronnie, blir till slut en skön villervalla med Carin hej vilt spelande på ett framplockat munspel – helt underbart!”
– Örnsköldsviks Allehanda, 2023

” Nog för att hon sjunger gamla klassiker, men de riskeras aldrig att kvävas av den dammiga nostalgi som ibland kommer i vägen inom jazzen.
Det är genuin spelglädje som utspelas mitt framför ögonen på oss. Hon har tekniken och lekfullheten, kunskap om historien och ett personligt avtryck, hjärna och hjärta. Och ja, det här gäller musikerna också. Det är en stilig uppvisning i egobefriad musikglädje med svänget och samspelet i centrum. Hurra!! ”
– Smålandsposten, 2015

“Carin Lundin is a class act, one of Sweden’s best jazz singers.”
– Allaboutjazz.com, 2015

”Lundin gör existentiella vandringar som eftertänksamma, lågmälda funderingar. Bäst blir det i den franska 1960-talshiten Et maintenant, … här i albumets titelspår gör sig Lundins känsliga svalka riktigt fint.
Den, och originalkompositionen Tribute to miss A är sånger som dröjer sig kvar. Här, i de egna sångerna och i de chanson-anstrukna, vore det kul att få höra mer av Carin Lundin.”
– Lira, 2015

”Jag visste det, jag visste det. Likafullt slår Carin Lundins otroliga frasering mig med lycklig häpnad. Och jag vet, jag vet. Jag har redan bränt av starkast tänkbara lovord i samband med Carin Lundins båda tidigare besök på Hudiksvalls Jazzklubb. Men när hon och bandet en stund senare tar fram paradnumret Am I blue, och får fram ett sällsamt storsväng genom att göra den såå låångsamt (applåderna efteråt blir nästan lika låånga), ja då är det svårt att placera någon svensk jazzsångerska högre.”
– Hudiksvalls Tidning, 2010

”Märkvärdig och opretentiös!”
– SR P2 2010

”Beppe hittade lekfullheten med ord som kändes lika spontana som improvisationerna. Inspirerad av barnens hemliga språk och hemmagjorda melodier. Samma känsla får jag av Carin Lundins ”Kylskåpspoesi”, från skivan Smulor och parafraser. Här finns fraser som ”God natt har jag sagt”, ”Bit bit, kall pommes frites” och ”Fräsa kött, väs väs, lagom trött”. Det här är något så ovanligt som en jordnära jazzblues om en livspusslande småbarnsförälder.”
– Emil Carlsson, Lira 2009